S.T. Dupont Maxijet Αναπτήρας Fluo Blue 020171

S.T. Dupont Maxijet Αναπτήρας Fluo Blue 020171


-9% Έκπτωση
212,00 €
235,00 €

Διαθεσιμότητα: Διαθεσιμότητα ξανά σε 2-6 εβδομάδες

Ποσότητα


S.T. Dupont Maxijet Αναπτήρας Fluo Μπλε


Ο αναπτήρας S.T. Dupont Maxijet Fluo Μπλε είναι ένα νέο μοντέλο του γαλλικού κατασκευαστικού οίκου ειδών πολυτελείας S.T. Dupont, που κυκλοφόρησε το 2024. Με τη συλλογή Fluo, ο οίκος S.T. Dupont στοχεύει να τοποθετηθεί με σύγχρονο τρόπο στην αγορά και να απευθυνθεί όχι μόνο στον κλασικό καπνιστή πούρων. Εμπνευσμένος από τις νέες τάσεις της μόδας και της αυτοκινητοβιομηχανίας, ο αναπτήρας Maxijet από τη σειρά Fluo εντυπωσιάζει με το κομψό ματ μαύρο σώμα του και το κουμπί που με το τολμηρό μπλε χρώμα του δημιουργεί φανταστική αντίθεση. Το μικρότερο αντίστοιχο μοντέλο, ο αναπτήρας Minijet Fluo, από την άλλη, έχει μπλε σώμα και μαύρο ματ κουμπί.
Το πιεζοηλεκτρικό σύστημα ανάφλεξης προστατεύεται από τη βρωμιά με δύο προστατευτικά καπάκια, καθιστώντας τον αναπτήρα έναν ανθεκτικό σύντροφο. Τα προστατευτικά καπάκια ανοίγουν αυτόματα όταν πατηθεί το κουμπί. Δύο οριζόντιες γραμμές στον αναπτήρα χρησιμεύουν ως είσοδοι αέρα για την ισχυρή μπλε φλόγα jet. Αυτές καλύπτονται με ένα μεταλλικό πλέγμα στο εσωτερικό του αναπτήρα για να αποτρέπεται η είσοδος χνουδιών ή σκόνης. Ο αναπτήρας μπορεί, φυσικά, να ξαναγεμίσει, αλλά παραδίδεται άδειος και δεν περιλαμβάνεται φυσίγγιο αερίου. Στο κάτω μέρος του αναπτήρα υπάρχει ένας ρυθμιστής συν-μείον για τη ρύθμιση της έντασης της φλόγας.

  • Σχεδιασμός και υλικά:

    • Μαύρο ματ σώμα με κουμπί σε φωτεινή μπλε απόχρωση

    • Πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη με προστατευτικά καπάκια

    • Οριζόντιες εισαγωγές αέρα με κάλυμμα από μεταλλικό πλέγμα

    • Ρύθμιση συν-πλην για τη ρύθμιση της έντασης της φλόγας



  • Ειδικά χαρακτηριστικά:

    • Ισχυρή φλόγα μπλε jet

    • Ανθεκτικός σύντροφος χάρη στους προστατευτικούς μηχανισμούς

    • Ο αναπτήρας παραδίδεται άδειος- οι φιάλες αερίου πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά.




Η S.T. Dupont είναι ένας διάσημος γαλλικός κατασκευαστικός οίκος πολυτελείας, γνωστός για τα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ του, όπως αναπτήρες, στυλό, πένες, δερμάτινα αξεσουάρ, κι άλλα πολλά premium αξεσουάρ πολυτελείας. Από την ίδρυσή της το 1872, η εταιρεία αντιπροσωπεύει την εξαιρετική δεξιοτεχνία και την καινοτομία. Οι αναπτήρες Maxijet της S.T. Dupont χαρακτηρίζονται από τον μοντέρνο σχεδιασμό, την αξιοπιστία και την υψηλή λειτουργικότητά τους. Προσφέρουν ισχυρή φλόγα jet και είναι ιδανικοί για καθημερινή χρήση καθώς και για ειδικές περιστάσεις.


Μοντέλο:
020171
Φλόγα τύπου:
Jet φλόγα
Αριθμός φλόγες:
1
Καύσιμη Ύλη:
Bουτάνιο
Δείκτης επιπέδου γκαζιού:
ναι
Χρώμα:
Μπλε, Μαύρο
Μάρκα:
S.T. Dupont
Κωδικός EAN:
3597390299413
 Βαθμολογίες και αξιολογήσεις πελατών
Ακόμα, δεν έχει δημοσιευτεί κάποια κριτική.