S.T. Dupont Biggy Αναπτήρας Μαύρη Λάκα Χρώμιο 025001

S.T. Dupont Biggy Αναπτήρας Μαύρη Λάκα Χρώμιο 025001


-9% Έκπτωση
320,00 €
355,00 €

Διαθεσιμότητα: Άμεσα / σε απόθεμα - Μόνο 1 μονάδες σε απόθεμα Παραλαβή εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Ποσότητα

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα


S.T. Dupont Biggy Natural Μαύρη Λάκα Χρώμιο


Ο αναπτήρας Biggy της S.T. Dupont ξεχωρίζει με τη φυσική μαύρη λάκα και με στοιχεία χρωμίου. Είναι ένα νέο μοντέλο αναπτήρα που προστέθηκε στη συλλογή Biggy όταν λανσαρίστηκε το 2024. Αυτή η premium συλλογή με φινετσάτους αναπτήρες πολυτελείας είναι εμπνευσμένη από το εμβληματικό μοντέλο Ligne 2 και συνδυάζει κλασικά χαρακτηριστικά, όπως το χαρακτηριστικό σχήμα της σκανδάλης και τα κομψά φινιρίσματα, με σύγχρονα σχεδιαστικά στοιχεία.
Ο αναπτήρας Biggy συνδυάζει τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που θυμίζουν το μοντέλο Megajet με νέο σχήμα και έναν πολυτελή, διαχρονικό σχεδιασμό. Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε πέντε διαφορετικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων δύο με φινίρισμα diamondhead και τριών με κομψό φινίρισμα λάκας. Η μαύρη επιφάνεια φυσικής λάκας, σε συνδυασμό με τα λαμπερά στοιχεία χρωμίου, προσδίδει στον αναπτήρα μια κλασική και κομψή εμφάνιση.
Ο αναπτήρας Biggy διαθέτει στρογγυλεμένες άκρες που τον καθιστούν ιδιαίτερα άνετο στο κράτημα. Παράγει μια ισχυρή και έντονη φλόγα jet 2 cm, καθιστώντας τον ιδιαίτερα κατάλληλο για τους λάτρεις των πούρων. Ο αναπτήρας παραδίδεται άδειος, ενώ δεν περιλαμβάνεται ανταλλακτικό αναπλήρωσης αερίου. Η S.T. Dupont συνιστά τη χρήση του δικού της μαύρου ανταλλακτικού αναπλήρωσης αερίου, με αριθμό αναφοράς 000430, για βέλτιστη απόδοση. Η σκανδάλη που είναι τοποθετημένη στο πλάι επιτρέπει την εύκολη ανάφλεξη. Το λογότυπο της μάρκας είναι διακριτικά χαραγμένο στο μπροστινό μέρος.

  • Σχεδιασμός και υλικά:

    • Μαύρη φυσική λάκα και στοιχεία χρωμίου

    • Καμπυλωτές άκρες για άνετο κράτημα

    • Πολυτελής και διαχρονική εμφάνιση



  • Βασικά χαρακτηριστικά:

    • Ισχυρή φλόγα jet 2 cm

    • Ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των πούρων

    • Παραδίδεται άδειος - το ανταλλακτικό αναπλήρωσης αερίου πωλείται ξεχωριστά

    • Συνιστώμενο ανταλλακτικό αναπλήρωσης αερίου: Μαύρο, REF 000430

    • Πλάγια σκανδάλη για την ανάφλεξη της φλόγας

    • Το λογότυπο της μάρκας είναι χαραγμένο στο μπροστινό μέρος




Η S.T. Dupont είναι ένας διάσημος γαλλικός κατασκευαστικός οίκος πολυτελείας, διάσημος για τα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ του, όπως αναπτήρες, πένες, στυλό, δερμάτινα αξεσουάρ, καθώς κι άλλα πολλά premium ποιότητας αξεσουάρ πολυτελείας. Από την ίδρυσή της το 1872, η εταιρεία αντιπροσωπεύει την εξαιρετική δεξιοτεχνία και την καινοτομία. Τα προϊόντα της S.T. Dupont διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά τους. Δεν είναι τυχαίο που συγκαταλέγονται στα πλέον περιζήτητα είδη πολυτελείας παγκοσμίως


Μοντέλο:
025001
Φλόγα τύπου:
Jet φλόγα
Αριθμός φλόγες:
1
Καύσιμη Ύλη:
Bουτάνιο
Επιφάνεια:
Γυαλισμένο
Δείκτης επιπέδου γκαζιού:
όχι
Μήκος:
73 mm
Πλάτος:
38 mm
Βάθος:
13 mm
Βάρος:
104 γρ.
Χρώμα:
Μαύρο
Χρώμα διακόσμησης:
Ασήμι
Μάρκα:
S.T. Dupont
Κωδικός EAN:
3597390290304
 Βαθμολογίες και αξιολογήσεις πελατών
Ακόμα, δεν έχει δημοσιευτεί κάποια κριτική.