S.T. Dupont Biggy Αναπτήρας Μπλε Λάκα Κίτρινο Χρυσό 025005

S.T. Dupont Biggy Αναπτήρας Μπλε Λάκα Κίτρινο Χρυσό 025005


-9% Έκπτωση
320,00 €
355,00 €

Δωρεάν αποστολή
Διαθεσιμότητα: Διαθεσιμότητα ξανά σε 2-6 εβδομάδες

Ποσότητα


S.T. Dupont Biggy Natural Αναπτήρας Μπλε Λάκα Κίτρινο Χρυσό


Η συλλογή Biggy Collection, που λάνσαρε το 2024 η S.T. Dupont, παρουσιάζει μια νέα σειρά Jet Premium αναπτήρων πολυτελείας, εμπνευσμένη από το εμβληματικό μοντέλο Ligne 2. Παράλληλα, η συγκεκριμένη σειρά διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά, όπως το σχήμα της σκανδάλης, τα φινιρίσματα και τον σχεδιασμό. Ο S.T. Dupont Biggy Natural Αναπτήρας Μπλε Λάκα Κίτρινο Χρυσό συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό με πρακτική λειτουργικότητα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τους απαιτητικούς λάτρεις των πούρων.
Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας μπλε φυσική λάκα και με μέρη σε lux κίτρινο χρυσό τόνο, αυτός ο premium αναπτήρας πολυτελείας συγκαταλέγεται αδιαμφισβήτητα στους διαχρονικά κλασικούς αναπτήρες. Οι στρογγυλεμένες άκρες του προσφέρουν άνετη αίσθηση στο χέρι. Η πανίσχυρη και πολύ έντονη φλόγα jet 2 cm καθιστά αυτόν τον αναπτήρα ιδανικό για τους λάτρεις των πούρων.

  • Σχεδιασμός και υλικά:

    • Μπλε φυσική λάκα και τμήματα σε λαμπερό κίτρινο χρυσό τόνο

    • Καμπυλωτές άκρες για άνετη αίσθηση στο χέρι

    • Εγχάρακτο λογότυπο της μάρκας στο μπροστινό μέρος



  • Ειδικά χαρακτηριστικά:

    • Ισχυρή φλόγα jet 2 cm

    • Πλευρικό κουμπί για την ανάφλεξη της φλόγας

    • Είναι επαναγεμιζόμενος, όμως παραδίδεται άδειος

    • Συνιστώμενο ανταλλακτικό αναπλήρωσης αερίου: Μαύρο (REF 000430)




Με τεχνικά χαρακτηριστικά παρόμοια με του Megajet, ο αναπτήρας Biggy θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των πούρων που αναζητούν ένα νέο σχήμα και ένα διαχρονικό, πολυτελές σχέδιο. Αποτελεί μέρος μιας συλλογής που διατίθεται σε πέντε χρώματα, συμπεριλαμβανομένων δύο diamondhead και τριών βερνικιών.
Η S.T. Dupont είναι ένας διάσημος κατασκευαστικός οίκος πολυτελείας από τη Γαλλία, πασίγνωστος για τα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ του, όπως αναπτήρες, πένες, στυλό, δερμάτινα αξεσουάρ, καθώς κι άλλα πολλά premium ποιότητας αξεσουάρ πολυτελείας. Από την ίδρυσή της το 1872, η εταιρεία αντιπροσωπεύει την εξαιρετική δεξιοτεχνία και την καινοτομία. Τα προϊόντα της S.T. Dupont διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά τους. Δεν είναι τυχαίο που συγκαταλέγονται στα πλέον περιζήτητα είδη πολυτελείας παγκοσμίως.


Μοντέλο:
025005
Φλόγα τύπου:
Jet φλόγα
Αριθμός φλόγες:
1
Καύσιμη Ύλη:
Bουτάνιο
Επιφάνεια:
Γυαλισμένο
Δείκτης επιπέδου γκαζιού:
όχι
Length:
73
Πλάτος:
38 mm
Βάθος:
13 mm
Βάρος:
104 γρ.
Χρώμα:
Μπλε
Χρώμα διακόσμησης:
Χρυσός
Μάρκα:
S.T. Dupont
Κωδικός EAN:
3597390290311
 Βαθμολογίες και αξιολογήσεις πελατών
Ακόμα, δεν έχει δημοσιευτεί κάποια κριτική.