S.T. Dupont Defi Extreme Αναπτήρας Fluo Πράσινο 021417

S.T. Dupont Defi Extreme Αναπτήρας Fluo Πράσινο 021417


-10% Έκπτωση
243,00 €
270,00 €

Διαθεσιμότητα: Διαθεσιμότητα ξανά σε 2-6 εβδομάδες

Ποσότητα


S.T. Dupont Defi Extreme Αναπτήρας Fluo Πράσινο


Ο αναπτήρας S.T. Dupont Defi Extreme Fluo Πράσινο αποτελεί μία νέα παραλλαγή του δημοφιλούς και γνωστού αναπτήρα Defi της S.T. Dupont, με έντονες χρωματικές πινελιές. Ο Defi είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τους καπνιστές πούρων και τους λάτρεις της υπαίθρου εδώ και χρόνια, χάρη στην ιδιαίτερα αξιόπιστη, ισχυρή, και αντιανεμική φλόγα του. Είναι ένας εξαιρετικά αξιόπιστος αναπτήρας που δε θα εκθέσει ποτέ τον ιδιοκτήτη του, ακόμη και σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, σε αντίθεση με ορισμένους άλλους αναπτήρες.
Το ματ μαύρο σώμα από μέταλλο χυτευμένο με έγχυση συμπληρώνεται κομψά από τη φωτεινή πράσινη πινελιά. Το μπουτόν με αυτό το τολμηρό πράσινο highlight δημιουργεί μια όμορφη και μοντέρνα αντίθεση με το ματ μαύρο σώμα του αναπτήρα. Η μεγάλη και ευδιάκριτη ένδειξη στάθμης αερίου είναι ιδιαίτερα πρακτική για την παρακολούθηση της παροχής αερίου. Ένα άλλο σημείο αναφοράς είναι η άνετη λειτουργία της ρύθμισης της έντασης της φλόγας στη βάση του αναπτήρα. Εδώ έχει τοποθετηθεί ένας εύχρηστος τροχός, ενώ άλλοι αναπτήρες απαιτούν συνήθως πρόσθετα εργαλεία, όπως ένα κατσαβίδι, για τη ρύθμιση. Ένα φωτεινό κόκκινο προστατευτικό καπάκι προστατεύει το σημείο ανάφλεξης εμποδίζοντας τη σκόνη και τη βρωμιά, καθιστώντας έτσι τον αναπτήρα μια μακροχρόνια χαρά για τον ιδιοκτήτη του. Αυτό το προστατευτικό καπάκι ανοίγει αυτόματα όταν πατηθεί το κουμπί και κλείνει επίσης αυτόματα. Το κουμπί πίεσης κοσμείται με το χαρακτηριστικό λογότυπο της Dupont, ένα αδιαμφισβήτητο αξεσουάρ premium lux ποιότητας.

  • Σχεδιασμός και υλικά:

    • Μαύρο ματ σώμα από μέταλλο χυτευμένο με έγχυση με έντονο πράσινο highlight

    • Μεγάλη ένδειξη στάθμης αερίου

    • Άνετη ρύθμιση της έντασης της φλόγας με έναν εύχρηστο τροχό

    • Έντονο κόκκινο προστατευτικό καπάκι για την προστασία της ανάφλεξης

    • Πλήκτρο πίεσης με λογότυπο S.T. Dupont



  • Ειδικά χαρακτηριστικά:

    • Ιδιαίτερα αξιόπιστη, ισχυρή και αντιανεμική φλόγα

    • Ιδανική επιλογή για τους καπνιστές πούρων και τους λάτρεις των εξωτερικών χώρων

    • Ο αναπτήρας παραδίδεται χωρίς αέριο- τα φυσίγγια αερίου πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά.




Η S.T. Dupont είναι ένας διάσημος γαλλικός κατασκευαστικός οίκος πολυτελείας, γνωστός για τα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ του, όπως αναπτήρες, στυλό, πένες, δερμάτινα αξεσουάρ, κι άλλα πολλά αξεσουάρ πολυτελείας. Από την ίδρυσή της το 1872, η εταιρεία αντιπροσωπεύει την εξαιρετική δεξιοτεχνία και την καινοτομία. Κάθε προϊόν αντικατοπτρίζει την παράδοση και την κληρονομιά της μάρκας, προσφέροντας διαχρονικό στυλ και λειτουργικότητα. Ο αναπτήρας Defi Extreme γιορτάζει την τέχνη της S.T. Dupont και τις εξαιρετικές επιδόσεις που τον καθιστούν προτιμώμενη επιλογή μεταξύ των απαιτητικών χρηστών.


Μοντέλο:
021417
Φλόγα τύπου:
Jet φλόγα
Αριθμός φλόγες:
1
Καύσιμη Ύλη:
Bουτάνιο
Δείκτης επιπέδου γκαζιού:
ναι
Χρώμα:
Μαύρο
Μάρκα:
S.T. Dupont
Κωδικός EAN:
3597390299390
 Βαθμολογίες και αξιολογήσεις πελατών
Ακόμα, δεν έχει δημοσιευτεί κάποια κριτική.