S.T. Dupont Defi Extreme Αναπτήρας Fluo Μπλε 021416

S.T. Dupont Defi Extreme Αναπτήρας Fluo Μπλε 021416


-10% Έκπτωση
243,00 €
270,00 €

Δωρεάν αποστολή
Διαθεσιμότητα: Διαθεσιμότητα ξανά σε 2-6 εβδομάδες

Ποσότητα


S.T. Dupont Defi Extreme Αναπτήρας Fluo Μπλε


Ο αναπτήρας S.T. Dupont Defi Extreme Fluo Μπλε αποτελεί μία νέα παραλλαγή του δημοφιλούς και γνωστού αναπτήρα Defi της S.T. Dupont, όμως πλέον με έντονες χρωματικές πινελιές. Ο αναπτήρας Defi είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους καπνιστές πούρων και στους λάτρεις της υπαίθρου εδώ και χρόνια. Ξεχωρίζει για την εξαιρετικά αξιόπιστη, ισχυρή και αντιανεμική φλόγα του. Είναι ένας εξαιρετικά αξιόπιστος αναπτήρας που δε θα εκθέσει ποτέ τον ιδιοκτήτη του, ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ένα συνηθισμένο πρόβλημα με άλλους αναπτήρες.
Το ματ μαύρο σώμα από μέταλλο χυτευμένο με έγχυση συμπληρώνεται κομψά από τη φωτεινή μπλε απόχρωση. Το μπλε-υπογραμμισμένο μπουτόν δημιουργεί μια όμορφη και μοντέρνα αντίθεση με το ματ σώμα του αναπτήρα. Η μεγάλη και ευδιάκριτη ένδειξη στάθμης αερίου είναι ιδιαίτερα πρακτική για να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή την παροχή αερίου. Ένα άλλο σημείο αναφοράς είναι η εύχρηστη ρύθμιση της έντασης της φλόγας στη βάση του αναπτήρα. Εδώ έχει τοποθετηθεί ένας βολικός τροχός που λειτουργεί εύκολα, σε αντίθεση με άλλους αναπτήρες που συνήθως απαιτούν πρόσθετα εργαλεία όπως ένα κατσαβίδι για τη ρύθμιση.
Ένα φωτεινό κόκκινο προστατευτικό καπάκι προστατεύει το σημείο ανάφλεξης εμποδίζοντας σκόνες και βρωμιά και καθιστώντας τον αναπτήρα μια μακροχρόνια χαρά για τον ιδιοκτήτη του. Αυτό το προστατευτικό καπάκι ανοίγει αυτόματα όταν πατηθεί το κουμπί και κλείνει ξανά αυτόματα. Το μπουτόν κοσμείται με τη χαρακτηριστική υπογραφή της Dupont, καθιστώντας τον αναπτήρα ένα αδιαμφισβήτητο αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και μεγάλου κύρους.

Σχεδιασμός και υλικά:



  • Μαύρο ματ σώμα από μέταλλο χυτευμένο με έγχυση και χρωματιστό στοιχείο με έντονη μπλε απόχρωση

  • Μεγάλη ένδειξη στάθμης αερίου

  • Πρακτική ρύθμιση της έντασης της φλόγας χάρη στον εύχρηστο τροχό

  • Ανοιχτό κόκκινο προστατευτικό καπάκι για προστασία από τυχαία ανάφλεξη

  • Πλήκτρο πίεσης με υπογραφή S.T. Dupont


Ειδικά χαρακτηριστικά:



  • Εξαιρετικά αξιόπιστη, ισχυρή και αντιανεμική φλόγα

  • Ιδανική επιλογή για τους καπνιστές πούρων και τους λάτρεις των εξωτερικών χώρων


Η S.T. Dupont είναι μια φημισμένη γαλλική εταιρεία γνωστή από το 1872 για την εξαιρετική δεξιοτεχνία και τα καινοτόμα σχέδιά της. Εκτός από αναπτήρες, η εταιρεία παράγει επίσης υψηλής ποιότητας στυλό, πένες, δερμάτινα αξεσουάρ, κι άλλα πολλά φινετσάτα αξεσουάρ πολυτελείας. Η συλλογή Defi είναι ειδικά σχεδιασμένη για απαιτητικούς χρήστες που εκτιμούν την αξιοπιστία και το στυλ. Οι αναπτήρες αυτής της συλλογής διαθέτουν ισχυρή και σταθερή στον άνεμο φλόγα, γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς για το άναμμα πούρων σε υπαίθριους χώρους, ενώ αποδίδουν αξιόπιστα ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.


Μοντέλο:
021416
Φλόγα τύπου:
Jet φλόγα
Αριθμός φλόγες:
1
Καύσιμη Ύλη:
Βενζίνη
Δείκτης επιπέδου γκαζιού:
ναι
Χρώμα:
Μαύρο, Μπλε
Μάρκα:
S.T. Dupont
Κωδικός EAN:
3597390299383
 Βαθμολογίες και αξιολογήσεις πελατών
Ακόμα, δεν έχει δημοσιευτεί κάποια κριτική.