S.T. Dupont Πουροκόφτης Διπλής Λεπίδας με Βάση για Πούρα Trinidad Μαύρος Χρυσός 003477

S.T. Dupont Πουροκόφτης Διπλής Λεπίδας με Βάση για Πούρα Trinidad Μαύρος Χρυσός 003477


-10% Έκπτωση
207,00 €
230,00 €

Δωρεάν αποστολή
Διαθεσιμότητα: Διαθεσιμότητα ξανά σε 2-6 εβδομάδες

Ποσότητα


S.T. Dupont Trinidad Πουροκόφτης Διπλής Λεπίδας με Βάση για Πούρο


Ο S.T. Dupont Trinidad Διπλός Πουροκόφτης με Βάση για Πούρο αποτελεί κομμάτι της περιορισμένης έκδοσης που δημιουργήθηκε από την S.T. Dupont και την Habanos S.A. για τον εορτασμό της 55ης επετείου της μάρκας Trinidad. Το μονόγραμμα του οίκου Trinidad κοσμεί του πουροκόφτη και τη βάση για πούρο, με κάθε κομμάτι να φέρει περήφανα την υπογραφή του οίκου και το ειδικό γραφικό "55" που γιορτάζει την επέτειο των πούρων Trinidad.

  • Σχεδιασμός και υλικά: Ο κόφτης πούρων είναι διακοσμημένος με γυαλιστερή λάκα και επιχρυσωμένα στοιχεία, ποιοτικά χαρακτηριστικά που του προσδίδουν μια κομψή και πολυτελή εμφάνιση. Το μονόγραμμα της μάρκας Trinidad είναι αρμονικά ενσωματωμένο στο design.

  • Ειδικά χαρακτηριστικά:

    • Ο πουροκόφτης διπλής λεπίδας επιτρέπει την ακριβή και καθαρή κοπή του πούρου, ενώ η ενσωματωμένη βάση για πούρα παρέχει μια κομψή και πρακτική υποδοχή για την ανάπαυση.

    • Αυτό το αξεσουάρ πούρων 2 σε 1 προσφέρει έναν κομψό τρόπο για να στηρίζετε ελεύθερα το πούρο σας, καθιστώντας το τόσο λειτουργικό όσο και αισθητικά ευχάριστο.




Η S.T. Dupont είναι ένας διάσημος γαλλικός κατασκευαστικός οίκος πολυτελείας, γνωστός για την εξαιρετική δεξιοτεχνία και το σχεδιασμό του από το 1872. Εκτός από αναπτήρες και αξεσουάρ πούρων, η εταιρεία παράγει επίσης υψηλής ποιότητας στυλό, πένες, δερμάτινα είδη και άλλα αξεσουάρ. Η συνεργασία με την Habanos S.A. υπογραμμίζει τη δέσμευση της S.T. Dupont στην παράδοση και την καινοτομία στον κόσμο της κουλτούρας των πούρων, ιδιαίτερα μέσω του εορτασμού της 55ης επετείου της μάρκας Trinidad στο Festival del Habano 2024 στην Κούβα.


Μοντέλο:
003477
Τύπος Κόπτη:
Διπλή λεπίδα κοπής
Υλικό λεπίδων:
Ανοξείδωτο ατσάλι
Αριθμός λεπίδων:
2
Max. μετρητή δακτυλίου:
60
Χρώμα:
Χρυσός, Μαύρο
Μάρκα:
S.T. Dupont
Κωδικός EAN:
3597390300683
 Βαθμολογίες και αξιολογήσεις πελατών
Ακόμα, δεν έχει δημοσιευτεί κάποια κριτική.