S.T. Dupont Le Grand Atelier Μαύρο Χιαστί Τσαντάκι Πούρων 141052

S.T. Dupont Le Grand Atelier Μαύρο Χιαστί Τσαντάκι Πούρων 141052


-10% Έκπτωση
1.296,00 €
1.440,00 €

Διαθεσιμότητα: Διαθεσιμότητα ξανά σε 2-6 εβδομάδες

Ποσότητα


S.T. Dupont Le Grand Atelier Μαύρο Χιαστί Τσαντάκι για Πούρα


Το μαύρο χιαστί τσαντάκι για πούρα S.T. Dupont Le Grand Atelier αποτελεί ένα κομψό αξεσουάρ για τους καπνιστές πούρων. Φτιαγμένο από δέρμα μοσχαριού με ανάγλυφο κροκό μοτίβο, αυτό το μικρό χιαστί τσαντάκι ώμου προσφέρει μια κομψή και πρακτική λύση για τη μεταφορά των πούρων και των αξεσουάρ σας. Συγκεκριμένα, το τσαντάκι είναι ιδανικό για τη μεταφορά μιας θήκης 3 πούρων από την S.T. Dupont μαζί με τα σχετικά αξεσουάρ.
Στο εσωτερικό της τσάντας, υπάρχουν ειδικές θήκες σχεδιασμένες για τον αναπτήρα και τον πουροκόφτη, διασφαλίζοντας ότι όλα θα είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια και τάξη. Με διαστάσεις 20 x 11,5 x 6,5 cm, είναι μια αρκετά συμπαγής, αλλά συνάμα αρκετά ευρύχωρη τσάντα που μπορεί να χωρέσει άνετα όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ πούρων που θα χρειαστείτε εν κινήσει. Το μπροστινό μέρος της τσάντας κοσμείται από το λογότυπο του lux brand με τη μορφή μεταλλικού εμβλήματος, ένα ποιοτικό χαρακτηριστικό που προσδίδει μια επιπλέον πινελιά πολυτέλειας και αποκλειστικότητας.

  • Σχεδιασμός και υλικά:

    • Δέρμα από μοσχάρι με ανάγλυφο κροκό μοτίβο

    • Μικρό μέγεθος: 20 x 11,5 x 6,5 cm

    • Μεταλλικό λογότυπο της μάρκας στο μπροστινό μέρος



  • Ειδικά χαρακτηριστικά:

    • Ειδικές θήκες για αναπτήρα και κόφτη πούρων

    • Ιδανική επιλογή για τη μεταφορά μιας θήκης 3 πούρων και των σχετικών αξεσουάρ για πούρα

    • Φινετσάτος και πρακτικός σχεδιασμός




Η S.T. Dupont είναι ένας διάσημος γαλλικός κατασκευαστικός οίκος πολυτελείας, γνωστός για τα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ του, όπως αναπτήρες, πένες, στυλό, δερμάτινα αξεσουάρ, κι άλλα πολλά premium ποιότητας αξεσουάρ πολυτελείας. Από την ίδρυσή της το 1872, η εταιρεία αντιπροσωπεύει την εξαιρετική δεξιοτεχνία και την καινοτομία. Η S.T. Dupont ξεκίνησε ως κατασκευαστής δερμάτινων αξεσουάρ και γρήγορα καθιερώθηκε παγκοσμίως για τα εξαιρετικά lux προϊόντα της. Τα δερμάτινα είδη της S.T. Dupont χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, διαχρονικό σχεδιασμό και λειτουργικότητα, καθιστώντας τα στα πλέον περιζήτητα είδη πολυτελείας παγκοσμίως.


Μοντέλο:
141052
Υλικό:
Δέρμα
Μήκος:
200 mm
Ύψος:
115 mm
Βάθος:
65 mm
Χρώμα:
Μαύρο
Μάρκα:
S.T. Dupont
Κωδικός EAN:
3597390295682
 Βαθμολογίες και αξιολογήσεις πελατών
Ακόμα, δεν έχει δημοσιευτεί κάποια κριτική.