S.T. Dupont Le Grand Atelier Μπλε Χιαστί Τσαντάκι για Πούρα 141353

S.T. Dupont Le Grand Atelier Μπλε Χιαστί Τσαντάκι για Πούρα 141353


-10% Έκπτωση
1.296,00 €
1.440,00 €

Διαθεσιμότητα: Διαθεσιμότητα ξανά σε 2-6 εβδομάδες

Ποσότητα


S.T. Dupont Le Grand Atelier Μπλε Χιαστί Τσαντάκι για Πούρα


Το μπλε χιαστί τσαντάκι για πούρα S.T. Dupont Le Grand Atelier αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των πούρων που βρίσκονται πάντα εν κινήσει. Κατασκευασμένη από το καλύτερο ιταλικό δέρμα και πιστοποιημένη από το Leather Working Group (LWG), αυτή η μικρή χιαστί τσάντα συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό με πρακτική λειτουργικότητα. Το λογότυπο S.T. Dupont κοσμεί το μπροστινό μέρος της τσάντας, προσθέτοντας μια κομψή πινελιά.
Το εσωτερικό της τσάντας διαθέτει ξεχωριστές θήκες για αξεσουάρ πούρων, όπως αναπτήρες και πουροκόφτες, καθώς και ειδικές υποδοχές για πιστωτικές κάρτες. Αυτή η διάταξη διασφαλίζει ότι όλα τα βασικά σας αντικείμενα θα είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια και τάξη. Με διαστάσεις 25 x 20,5 x 7,5 cm, η συγκεκριμένη μικρή χιαστί τσάντα για πούρα προσφέρει άφθονο χώρο για τα προσωπικά σας αντικείμενα, αλλά και για τα απαραίτητα αξεσουάρ πούρων.

  • Σχεδιασμός και υλικά:

    • Κατασκευή από το καλύτερο ιταλικό δέρμα με ανάγλυφο κροκό μοτίβο

    • Πιστοποίηση από Leather Working Group (LWG)

    • Λογότυπο της μάρκας στο μπροστινό μέρος της τσάντας



  • Ειδικά χαρακτηριστικά:

    • Διαχωρισμένες θήκες για αξεσουάρ πούρων, όπως αναπτήρες και πουροκόφτες

    • Ενσωματωμένες υποδοχές για πιστωτικές κάρτες

    • Διαστάσεις: Μέγεθος: 25 x 20,5 x 7,5 cm

    • Μοντέρνα σχεδίαση σε συνδυασμό με πρακτική λειτουργικότητα




Η S.T. Dupont είναι ένας διάσημος γαλλικός κατασκευαστικός οίκος πολυτελείας, γνωστός για τα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ του, όπως αναπτήρες, πένες, στυλο, δερμάτινα αξεσουάρ, κι άλλα πολλά premium ποιότητας αξεσουάρ πολυτελείας. Από την ίδρυσή της το 1872, η εταιρεία αντιπροσωπεύει την εξαιρετική δεξιοτεχνία και την καινοτομία. Η S.T. Dupont ξεκίνησε ως κατασκευαστής δερμάτινων αξεσουάρ και γρήγορα καθιερώθηκε παγκοσμίως για τα εξαιρετικά lux προϊόντα της. Τα δερμάτινα είδη της S.T. Dupont χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, διαχρονικό σχεδιασμό και λειτουργικότητα, καθιστώντας τα στα πλέον περιζήτητα είδη πολυτελείας παγκοσμίως.


Μοντέλο:
141353
Υλικό:
Δέρμα
Μήκος:
205 mm
Ύψος:
250 mm
Βάθος:
75 mm
Χρώμα:
Μπλε
Μάρκα:
S.T. Dupont
Κωδικός EAN:
3597390289162
 Βαθμολογίες και αξιολογήσεις πελατών
Ακόμα, δεν έχει δημοσιευτεί κάποια κριτική.